Energimätningsteknik i världsklass

  • Branschledande baserat på kunskap, erfarenhet och kvalitet
  • Störst & äldst i branschen, sedan 1995
  • Välbeprövat system för energimätning
  • Alltid den senaste tekniken sparar pengar & miljö
  • Flexibla kundunika lösningar och system från mätning till faktura

Nyheter

Infometric deltar på Elmässan Syd 24-25 januari!

Onsdag 3 januari 2018

Välkommen till Malmömässan för att nätverka med befintliga och potentiella samarbetspartners från elindustrin, fastighets- och säkerhetsbranschen. Stanna till hos Infometric om du är nyfiken på att veta mer om IMD eller har funderingar kring energimätning i stort. 

Registrera dig gratis här.

Vi ser fram emot att träffa dig i Malmö!

God Jul & Gott Nytt År!

Fredag 22 december 2017

Vi vill tacka alla kunder, leverantörer och nya kontakter för ett givande 2017 och önskar er alla en härlig avslutning på året.

Från oss alla på Infometric, God Jul & Gott Nytt År!

Träffa oss på SABOs energikonferens i Örebro 28-29 november

Onsdag 25 oktober 2017

Den 28-29 november är det dags för Energikicken 2017 som anordnas av SABO. Dessa två dagar kommer att innehålla inspirerande föreläsningar, spännande studiebesök samt parallella seminarium. Detta är ett perfekt tillfälle att hämta hem nya idéer och nätverka. 

Anmälan gör du här.

Hoppas vi ses där!

Infometric deltar på Elmässan i Stockholm 18-19 oktober!

Fredag 15 september 2017

Varmt välkommen att hälsa på oss på Kistamässan för att diskutera energimätning, branschnyheter eller kanske kring ett specifikt projekt där det ska vara IMD. Mässan kommer också bjuda in till aktiviteter, visa upp nyheter och ge dig massvis med inspiration.

Registrera dig gratis här.

Vi ses på Kistamässan!

Infometric lanserar mobilapplikationen Installera

Fredag 8 september 2017

Som verktyg och stöd för att förenkla arbetet med driftsättning av mätinsamlingsanläggningar har Infometric lanserat mobilapplikationen Installera.

Appen är utvecklad så att du som installatör ska kunna undvika pappersarbete, vara effektiv i fält med mobilen som hjälpmedel samt att du ska kunna säkerställa att mätpunkter blir korrekt kopplade medan du är på plats. Driftsättningen görs på ett enkelt sätt genom att med mobilens kamera scanna streckkod eller QR-kod på mätaren, som sedan synkas med Infometrics system. Du kan sedan också se vilka lägenheter som är klara samt vilka som återstår att driftsättas.

Appen hämtar du kostnadsfritt i Google Play - sök på Infometric och välj sedan Installera.

Infometric deltar på Elmässan Norr 2017 i Umeå!

Tisdag 22 augusti 2017

Den 6 & 7 september är Infometric med på Elmässan Norr som för första gången anordnas i Umeå. Här får du möjlighet att träffa företag som arbetar med branschens ledande varumärken. Det kommer att hållas i spännande workshops, seminarium och andra aktiviteter. Kom gärna förbi oss och få en uppdatering kring det senaste inom energimätning! För att få tillgång till din entrébiljett samt för mer information, klicka här. 

Minimera administration med Infometrics Serviceavtal

Torsdag 01 december 2016

Med vårt Serviceavtal kan vi erbjuda bostadsrättsföreningen en utökad service vid felavhjälpning. Läs mer här!