Tummar upp

Partners

Tillsammans med våra partners är vi oslagbara. Infometric jobbar endast med energimätteknik i världsklass och vi vill gärna vara del av ett större sammanhang och har därför strategiska partners som på ett bra sätt kompletterar vår egen verksamhet. Exempel på partners:

HSB

HSB

Infometric har samarbetsavtal med HSB. Det innebär att det är mycket enkelt för en HSB-förening att införa individuell mätning och direkt få förbrukningskostnaderna på hyresavin. HSB är en medlemsägd, kooperativ organisation som arbetar med bosparande, byggande och förvaltning

Riksbyggen

Riksbyggen

Infometric har samarbetsavtal med Riksbyggen. Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar attraktiva boendemiljöer. Riksbyggen är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare, med bostadsrättsföreningar och kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder.

EDMI

EDMI

Världsledande producent av allt från enkla enfas- elmätare till avancerade klass 0.2S elmätare.

RCO

Lås och larm

RCO SECURITY AB är marknadsledande inom området passagesystem i Sverige.

ABB

ABB

Svenska ABB är ledande leverantör av produkter och system för kraftöverföring samt process- och industriautomation.

Siemens

Siemens

Siemens AB erbjuder produkter, anläggningar och lösningar samt engineering och service inom bl.a. industriautomation, medicinteknik, energiteknik och och verkar inom områdena industri, energi, infrastruktur. Under 2011 var de ca 1440 anställda med en omsättning på ca 5,2 miljarder kr.

Siemens finns representerade på över 40 orter i Sverige och huvudkontoret ligger i Upplands Väsby utanför Stockholm.

Ensto

Elcentraler

Elcentraler för fastigheter. Både för nybyggnad och vid ombyggnad.

Eltecno

Elcentraler

Elcentraler för fastigheter. Både för nybyggnad och vid ombyggnad.

Wintech

Elektronikproduktion

Kontraktstillverkare med mångårig erfarenhet av tillverkning av kvalificerade elektronikprodukter.

Bravida

EL och VVS installatör

Bravida Sverige ägs av Bravida AB och är en del av Bravidakoncernen - Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster för fastigheter. Bravida finns på cirka 150 orter i Sverige.

 

Skanska

Skanska Installation har specialistkompetens inom el, värme och sanitet samt ventilation och erbjuder kundanpassade helhetslösningar för fastighetstekniska installationer, installationsledning och systemintegrerade fastighetssystem.

HBV

HBV
Infometrics har avtal med HBV och våra produkter finns med i HBV (Husbyggnadsvaror för allmännyttan) avtalskatalog för IMD.