Affärsidé

Affärsidé

Infometrics system möjliggör en effektiv energibesparing och lägre driftkostnader. Infometric vill vara en av de ledande leverantörerna av energimätsystem och en stabil partner för fastighetsägare och elbolag i Norden.

För Fastighetsägare och Bostadsrättsföreningar

Ta kontroll över er energiförbrukning med Individuell Mätning och Debitering!

Många bostadsrättsföreningar och fastighetsägare har behov idag av att enkelt och bekymmersfritt minska kostnader för el, vatten och värme. Infometric erbjuder en stabil och administrationsfri lösning för att individuellt mäta och debitera boende. Vi erbjuder även möjligheten att visualisera energiprestandan, både för fastighetsägare och boende.

Vill du göra en insats för miljön, rättvisa och samtidigt en rejäl besparing för er Brf eller ert fastighetsbolag? Kontakta oss på Infometric!

 

För Elnätsbolag

Infometric riktar sig mot elnätsbolag har behov av att effektivt mäta elförbrukning med hög noggrannhet och stabilitet. Infometric erbjuder elmätare med hög driftsäkerhet, kompletterande mjukvarufunktionalitet och teknisk support. 

Vi på Infometric samarbetar med den världsledande och välrenommerade elmätarleverantören EDMI (Electronic Distance Measuring Instrument) och har därför möjlighet att erbjuda moderna, högkvalitativa och tekniskt djärva elektroniska energimätare för optimal elmätning.

Genom vår mångåriga erfarenhet och djuplodande expertis inom elmätning och elmätare är vi en kunskapspartner till elnätsbolag i Norden.